indretning med dit stjernetegn

Inspiration til indretning med dit Stjernetegn

Indretning med dit stjernetegn er en sjov måde at få noget nyt ind i dit hjem. Du behøver ikke at tro på det, men det er altid sjovt at læse om.

Dit stjernetegn er noget, der kan bruges til at lave en beskrivelse af din personlighed, men det er selvfølgelig ikke noget der passer perfekt.

Indretning med dit stjernetegn, kan hjælpe dig med inspiration. Der er selvfølgelig mere i det, og du kan gøre det endnu mere detaljeret og personligt, ved at bruge din fødselsdato og tidspunkt til at få din natal chart (fødselsdiagram), hvilket giver dig et dybere indtryk i dit liv og personlighed.

Her er der en guide til stjernetegnene og hvilke stile der vil passe godt til dem ud fra deres beskrivelser.

Vædderen: 21. marts – 19. april

Vædderen er et eventyrlystent stjernetegn fuld af energi og entusiasme.

Derfor vil lyse farver og et twist på noget traditionelt være noget for dig. Prøv dig for eksempel frem med upcycling, her er der en artikel der fortæller dig mere om det.

Tyren: 20 april. – 21. maj

Tyren er et tålmodigt stjernetegn der er både vedholdene og pålidelig

Mørkere, jordtonede farver som brun, kobber og grøn er hvad du skal gå efter. Hold dig til det traditionelle eller retro.

Træ og sten vil passe godt ind i dit hjem og til din personlighed. Få inspiration her, til hvilke sorter af træ, der passer godt til dig.

Tvillingerne: 22. maj – 21. juni

Tvillingen er et stjernetegn, der har nemt ved at tilpasse sig. Det er alsidigt og god til at kommunikere.

Du har svært ved at holde dig til kun én stil. Prøv at blande gammeldags og moderne og lyse og mørke farver.

Det kan dog godt blive lidt for meget af det gode, så pas på, at dit rum ikke bliver for rodet. Især da du har problemer med at holde dig til en stil i længere tid. Sørg for at rode ud og prøv at holde dig til enkelte stykker dekor, der skiller sig ud.

Krebsen: 22. juni – 22. juli

Krebsen er et følelsesladet stjernetegn med massere af fantasi og sympati.

Prøv noget der bringer hyggen frem. Massere af bløde puder, tæpper og lyse farver, som hvid og beige, mikset med naturligt lys.

Levende lys og fotografier af familien og fra rejser har en fast plads i dit hjem.

Løven: 23. juli – 22. august

Løven er har et varmt hjerte, er gavmild og entusiastisk.

Som løve kan du godt lide at være lidt ekstra. Du er kongen over stjernetegnene og kræver derfor en pompøs indretning med royale farver som rød, lilla og blå. Møbler i mørkt træ, med udskæringer er en bonus.

Sørg for at du har massere af naturligt lys til at balancere de mørke nuancer.

Jomfruen: 23. august – 22. september

Jomfruen er et omhyggeligt stjernetegn, der er både praktisk og analytisk.

Du er det perfektionistiske stjernetegn, hvilket også betyder at dit hjem er rent og ryddeligt. Som en af jordtegnene, foretrækker du naturlige farver, som brun og grøn.

Alting har sin plads, og du sætter en dyd i organisering. Fyld desuden dit hjem med planter for at give det et mere afslappet look.

Vægten: 23. september – 22. oktober

Vægten er et romantisk stjernetegn, der er både afslappet og selskabelig.

Du er ledet af planeten Venus, gudinden for kærlighed i den romerske mytologi. Du holder derfor af en elegant indretning, med fokus på udseendet af dine ting og hvilke materialer de er lavet af.

Hold dig til blå og grønne farver til at give dit hjem en fredfyldt atmosfære.

Et stort spisebord til at huse alle dine gæster vil være et godt midtpunkt i din indretning.

Skorpionen: 23. oktober – 22. november

Skorpionen er et viljestærkt stjernetegn, der er både passioneret og følelsesfuld.

Det er et intenst stjernetegn, hvilket betyder at sort, purpur rød eller orange er gode farver for dig. Prøv at balancere de mørke intense farver med massere af naturligt lys.

For at give dit hjem mere karakter, så prøv at dekorere med lysestager, silkepuder og fløjlsgardiner.

Skytten: 23. november – 21. december

Skytten er et optimistisk stjernetegn, der elsker frihed og som er meget afslappet.

Du er hippien af stjernetegnene. Du elsker natur og vil aller helst være ude i verden, men det betyder ikke, at du ikke kan have et hjem du gerne vil tilbage til. Hold dig til lyse farver, brudt af røde, orange og gule kontraster. Dekorer med ting fra dine rejser eller fund fra genbrugsforetningerne.

Stenbukken: 22. december – 19. januar

Stenbukken er et praktisk stjernetegn, der holder af disciplin, men som også er tålmodig.

Ligesom jomfruen holder stenbukken af orden og at hjemmet er organiseret.

En traditionel indretning med symmetri og balance blandet med naturlige farver er ideel for dig, men pas på at det ikke bliver for mørk. Bring friske blomster og kunst ind for at bryde med de dæmpede farver og mørket, der kan snige sig med ind med det.

Vandmanden: 20. januar – 18. februar

Vandmanden er et venligt og nemt omgængeligt stjernetegn, der er ærlig og opfindsomt.

Vandmanden er et stjernetegn der kan lide at bryde reglerne. Et futuristisk hjem, med metal og glas som materialer og grafisk kunst på væggene er noget for vandmanden. Prøv at inkorporere farver som sølv, blå, violet og laksefarve i dit hjem.

Fiskene: 19. februar – 20. marts

Fiskene er et sensitivt stjernetegn, med massere af fantasi, medfølelse og sympati.

Havet er en stor del af fiskene og det er derfor en idé at prøve på at inkorporere det i indretningen af dit hjem. Farver som, sand, hvid, pastel blå eller grøn fungerer for dig.

Inkorporer vandet på andre måder, måske med et akvarium, hjemmelavet kunst af drivtømmer eller sten og skaller fundet på stranden.

Du behøver ikke tro på stjernetegn og de personligheder de beskriver. De er ikke gældende, kun vejledende. Mange ser det som en smule sjov og magi i en ellers almindelig, og måske grå hverdag.

Om ikke andet, kan det give dig lidt inspiration til hvordan du kan indrette dit hjem. Du kan også sagtens tage inspiration fra de andre stjernetegn, hvad end der passer dig og din personlighed bedst.

Indretning med dit stjernetegn er bare én måde at gøre det på, du kan selvfølgelig gøre mange andre ting. Prøv dig frem og hav det sjovt. Det er det vigtigste når du prøver på at indrette som dit stjernetegn. Det er både sådan indretning og stjernetegn forholder sig til hverdagen.